nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 22.10.2015 10:00:49

Goričani močnejši za Mateja Mavriča

Grega Wernig
Matej Mavrič je nekdanji reprezentant, v dresu z državnim grbom na prsih pa je zbral 37 tekem in na njih dosegel en zadetek.

Kariero poklicnega nogometaša je končal marca lani, ko ga je ustavila poškodba. Zgodilo se je avgusta 2013, v primorskem derbiju sta si nasproti stala njegov Koper in nekdanji klub Gorica, Mavrič pa je v enem izmed dvobojev ob koncu tekme utrpel poškodbo vratnih vretenc.


Potem je v Kopru opravljal delo športnega direktorja, v začetku septembra, ko je prišlo do spremembe v upravi kluba, pa je zapustil Bonifiko. Vendar ni bil dolgo brez službe, odslej bo namreč delal v Gorici, kjer bo opravljal vlogo tehničnega koordinatorja članskega moštva, sodeloval pa bo tudi pri delu z mlajšimi klubskimi selekcijami.

"Nogometaša, ki je sodeloval na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki danes ni več. Ostale so dragocene izkušnje in čudoviti spomini, iz tega pa sta se rodila neizmerna želja in motiv, da klubu, ki me je postavil na nogometni zemljevid, poskušam to povrniti. Brez nikakršnega postranskega interesa in pogoja si želim vstopiti v to zgodbo, ki so jo uspešno začeli moji nekdanji soigralci, nogometni entuziasti, predvsem pa sposobni ljudje. Zahvaljujem se predsedniku Hariju Arčonu, da je v meni prepoznal pripadnost, na kateri temelji celoten sanacijski projekt," je spletno stran novogoriškega kluba povedal 36-letni Mavrič.

Članki iz rubrike