pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 19.11.2015 11:01:01

Je Andraža Šporarja v Kopru res spremljal njegov sanjski klub?

www.alesfevzer.com
Če gre verjeti pisanju tujih medijev, potem je Andraža Šporarja pred dnevi v Kopru spremljal eden največjih klubov na svetu.

Da bo Olimpija težko še dolgo zadrževala Andraža Šporarja, je jasno kot beli dan. Odlični Ljubljančan v tej sezoni gole zabija kot po tekočem traku – in to tako v dresu Olimpije kot tudi v majici mlade slovenske reprezentance.


V torek je slednji z golom pomagal do velike zmage nad mladimi Srbi, prav v Kopru pa naj bi Šporarja opazovali ogledniki enega največjih klubov na svetu. Kot poročajo otoški mediji, je oko na kapetana Olimpije vrgel Liverpool, torej klub, ki je Šporarju še kako pri srcu. "Sem zelo ambiciozen in moji cilji so visoki. Zadovoljen bom šele, ko si bom nadel dres Liverpoola. To je klub, za katerega navijam," je pred leti iskreno priznal Šporar.

Je torej možno, da se bo 21-letnik dejansko preselil na Anfield? Zanj bi bilo to sanjsko, a bilo bi tudi za Olimpijo. Klubi iz elitne premier lige so pač odlični plačniki in ko skleneš posel z angleškim prvoligašem, ti sekira kot po pravilu pade v med. Dodajmo, da naj bi zmaji za svojega udarnega napadalca v tem trenutku zahtevala najmanj tri milijone evrov.

Članki iz rubrike