benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

il
il
0 21.11.2015 10:13:48

Koper - Zavrč: Kaos jim ni tuj

Drago Wernig - TAKA
V dvoboju klubov, v katerih vlada prava zmeda, bi lahko rekli, da imajo manjšo prednost Koprčani, saj je njihov trener Slavko Matić na Bonifiko prišel iz Zavrča, zato odlično pozna gostujoče moštvo.

Po drugi strani pa jim to ne pomeni dosti, saj imajo dovolj svojih težav. V obalnem prvoligašu se je v zadnjih dneh dogajalo marsikaj. Zaradi odhoda sedmih nogometašev je težko reči, kaj lahko pričakujemo od koprske ekipe, ki ji je z zmago v Novi Gorici nekako le uspelo popraviti vtis – hkrati je bila to prva zmaga trenerja Matića na klopi Kopra, za katero je potreboval štiri tekme. Ivica Guberac, Matej Palčič, Goran Galešić, Denis Šme, Mitja Lotrič, Amar Rahmanovć in Ante Tomić so igralci, ki jih bodo na Bonifiki gotovo močno pogrešali, a kar je, je, do konca sezone so poleg današnje ostale še štiri tekme, nato pa bo prišel čas, ko se bodo morali v klubu odločiti, kako naprej.

"Pričakovanja so v vsakem primeru povezana z zmago. Tudi pripravljamo se temu primerno. Glede na točkovni izkupiček, ki ga imamo, zagotovo ne moremo biti zadovoljni, zato je vsaka preizkušnja zelo pomembna. V vsaki tekmi moramo iti na vse tri točke," je pred popoldanskim obračunom sporočil Jaka Štromajer, napadalec, ki je z zadetkom v 92. minuti odločil zadnjo tekmo v Novi Gorici.



NOV TRENER, STAR NAČIN
Gostje na Primorsko prihajajo z novim trenerjem. Kljub temu pa to ne drži povsem, saj jih je Ivica Solomun vodil že v prvih šestih tekmah letošnje sezone. Pretiranega prilagajanja na "nov" način dela tako ne bo, kar je ena izmed (redkih?!) pozitivnih stvari pri tako pogostem menjavanju trenerjev v Zavrču. Haložani se veselijo dvoboja, saj jim igra koprskega moštva po zadnjih rezultatih sodeč kar ustreza. Od zadnjih petih medsebojnih srečanj so namreč dobili kar štiri, zadnjega pred dobrima dvema mesecema na svojem igrišču z rezultatom 1:0. Če želijo zadržati stik z vrhom lestvice, bodo morali to ponoviti. Manjka kaznovani Lovro Cvek.

Značke: koper, zavrč

Članki iz rubrike