bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 28.12.2015 08:47:12

Sebastjan Cimerotič: Ne smemo tarnati, kako nam bo Šporar manjkal

Grega Wernig
Kot igralec je navduševal tako na igrišču kot ob njem. S preigravanji, vihravostjo in izjavami, nekatere so postale legendarne. Vedno je bil hvaležen sogovornik. Z začetkom nove zgodbe v zmajevem gnezdu je nadvse zadovoljen in verjame, da se bo v takšnem slogu nadaljevala. Ter da se bo prestolnica konec maja veselila naslova prvaka.

Kakšna je vaša ocena jesenskega dela sezone?
Pred začetkom prvenstva je bila velika želja vseh v klubu, da bi jesenski del končali pri vrhu lestvice. Toda iz tekme v tekmo smo dokazovali, da smo zelo dobri, da napredujemo, da se forma stopnjuje. Da postajamo vse boljši in da smo zelo konkurenčni v boju za naslov prvaka, kar je seveda pomenilo še dodatno energijo. Tako v klubu kot okrog njega. Na zimski oddih smo se zasluženo odpravili kot vodilna ekipa, čeprav je hkrati res, da smo se na zadnjih dveh, treh preizkušnjah malce lovili. Bilo je opazno, da fantje niso bili več na ravni kot na veliki večini dotedanjih dvobojev, bili so izžeti, precej je bilo tudi pritiska, svoje je prav gotovo prispevalo tudi to, da se je večina igralcev prvič znašla v položaju oziroma v priložnosti, da bi lahko nadaljevanje prvenstva dočakali na vrhu. In bržkone je dejstvo, da je tudi to vplivalo na podobo ekipe v končnici, toda naposled je seveda najpomembnejše, da nam je uspelo, da smo si zagotovili izhodiščni položaj, na kakršnega smo še pred nekaj meseci le upali. Premor je prišel v pravem času. Ekipa je potrebovala počitek in dovolj časa, da si znova napolni baterije in se čim bolje pripravi na spomladanske izzive.


Drugi del prvenstva bo izjemno zanimiv in tudi zahteven. Tekem bo malo, vsak spodrsljaj bi bil lahko usoden, popravnih izpitov bo le za vzorec.
Vsekakor, o tem ni niti najmanjšega dvoma. Vsaka preizkušnja bo kvalifikacijska. Kot finale.

CELOTEN INTERVJU SI PREBERITE V DANAŠNJI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN.

Članki iz rubrike