zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 06.01.2016 13:25:18

Mandarić se je vrnil v Ljubljano, toda brez Redknappa

Grega Wernig
Najkasneje do nedelje bo znano, kdo bo novi trener ljubljanske Olimpije.

Še vedno ni znano, kdo bo novi trener Olimpije, čeprav bo kmalu naokrog mesec dni, kar je nogo dobil Marijan Pušnik. Toda zdaj je dejansko le še vprašanje časa, kdaj bodo nogometaši dobili novega šefa, danes se je namreč Milan Mandarić vrnil iz tujine. Med drugim se je mudil tudi v Angliji, kjer naj bi vzpostavil stik s Harryjem Redknappom, a se je v Ljubljano kljub temu vrnil brez slednjega.


Sloviti Anglež zagotovo ne bo trener Olimpije, Mandarić želi namreč v tem trenutku najeti nekoga, ki se bolj spozna na tukajšnji nogomet, saj je prepričan, da bi bilo karkoli drugega dvorezen meč v bitki za naslov prvaka. To sicer ne pomeni, da v prihodnosti ne bo sodeloval tudi z Redknappom, morda bo slednji zmajem pomagal v vlogi strokovnega sodelavca. A čeprav Mandarić nekdanjega trenerja Tottenhama zelo ceni, mu je jasno, da je Redknapp v tem trenutku občutno prevelik finančni zalogaj za zmaje, ne nazadnje tudi zaradi tega, ker naj bi imel na mizi kar nekaj dobičkonosnih ponudb iz držav, kjer se v nogometu cedita med in mleko.

Ob tem se seveda poraja naslednje vprašanje - kdo bo torej novi trener? Mandarić se še ni odločil, a se bo najkasneje do nedelje oziroma do ponedeljka zjutraj. Po naših informacijah je glavni favorit za prevzem Olimpije mladi srbski strokovnjak Marko Nikolić, ki je nazadnje vodil ekipo beograjskega Partizana.

Članki iz rubrike