državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 21.01.2016 11:13:11

Prva prijateljska tekma Maribora razkrila težave v obrambi (video)

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so včeraj v Moravskih Toplicah odigrali svojo prvo pripravljalno tekmo, tekmec je bil madžarski ZTE, končni izid pa 2:2.

Vijoličasti so po pričakovanjih dvoboj odigrali v kombinirani zasedbi, vendar Krunoslav Jurčić po obračunu zagotovo ni mogel biti preveč zadovoljen. 

Njegovi varovanci so namreč le remizirali, čeprav se je po uvodnih 20 minutah zdelo, da bodo slavili visoko zmago, kajti po zadetkih Amarja Rahmanovića in Marcosa Tavaresa so vodili že z 2:0. 


A nadaljevali so slabše, dopustili Madžarom, da jim zabijejo dva gola in končalo se je z 2:2. Oba zadetka ZTE-ja pa sta bila plod gromozanskih napak v obrambi vijoličastih, kar je brez dvoma razjezilo Jurčića, ki vsakič znova poudarja, da potrebuje še enega osrednjega branilca. 

Maribor je v prvem polčasu igral v postavi Handanović, Hodžić, Šme, Šuler, Janža, Kabha, Vršič, Rahmanović, Janković, Tavares in Bohar, v nadaljevanju so bili na igrišču Obradović, Vokić, Mertelj, Dervišević, Viler, Filipović, Sallalich, Ahmedi, Ibraimi, Bajde in Mendy, v moštvu ni bilo Rajčevića, Ndiayeja, Palčiča in Cotmana.

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate najzanimivejše dogodke s tekme, obe napaki mariborske obrambe najdete na 2:34 in 4:23, oba gola vijoličastih pa na 0:36 in 1:40 v posnetku.

Značke: maribor, zte

Članki iz rubrike