sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 12.02.2016 18:03:57

Bo Mandarić spet poskusil srečo in pogodbo še enkrat ponudil Novakoviću?

vszi
Olimpija že išče novega napadalca, po nekaterih informacijah se je spet ogrela za Milivoja Novakovića.

Ezekiel Henty še ni podpisal za Lokomotivo, toda njegovo slovo od Olimpije ni več vprašljivo. To nam je v pogovoru zatrdil Milan Mandarić, ki je hkrati med vrsticami namignil, da se bodo zmaji po rekordnem prestopu Nigerijca zagotovo znali odzvati. Ker je v Sloveniji prestopnega roka že konec, to seveda pomeni, da veliko manevrskega prostora Mandarić in športni direktor Ranko Stojić nimata. V igri za prihod v Stožice so le tisti nogometaši, ki so brez kluba, poleg tega lahko klubi v Sloveniji trgujejo le še do začetka drugega dela sezone, ki se nezadržno bliža.


Ob tem se seveda poraja vprašanje, ali so zmaji že izbrali novega napadalca oziroma ali že imajo sestavljen krog ožjih favoritov. Kot ena od možnosti se kakopak kar sam od sebe ponuja tudi Milivoje Novaković, ki so mu zmaji pred kratkim že ponudili pogodbo, a jo je zavrnil z besedami, da v Sloveniji ne bo več igral. No, a ker si doslej novega kluba še ni našel, naj bi se v Ljubljani nekateri že porodila ideja, da bi vnovič stopili v stik z Novakovićem. Konec koncev mu lahko zdaj, ko bodo zaslužili za slovenske razmere bajen znesek, ponudijo še precej boljše pogoje sodelovanja ... Po nekaterih informacijah, ki so prišle do nas, se je to že zgodilo, ne nazadnje je tudi Mandarić v pogovoru za 24ur poudaril, da bodo za slovenskega reprezentanta vrata Olimpije vedno odprta.

"Milivoje Novaković? Zanj so vrata kluba vedno odprta," je v pogovoru za 24ur poudaril predsednik zmajev, a v isti sapi dodal: "Toda mislim, da bomo vrzel zapolnili s kakšnim drugim napadalcem. Ukrepali bomo hitro in v kratkem lahko pričakujete kakšno novo ime. Navijači naj se ne bojijo, saj bomo imeli v nadaljevanju sezone kakovostno ekipo navkljub odhodu naših dveh najboljših napadalcev v prvem delu prvenstva."

Članki iz rubrike