sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

ro
ro
0 05.03.2016 16:54:20

Kje bo navijal Petar Stojanović?

Arsen Perić
Petar Stojanović je zaznamoval zadnji večni derbi v Stožicah. Najprej s čudovitim golom, s katerim je povišal mariborsko prednost na 2:0, nato še z izključitvijo sredi drugega polčasa, ki je vsekakor vplivala na razplet, bilo je 2:2. Drevi ga v Ljudskem vrtu ne bo na igrišču.

"Kljub vsemu se dvoboja v Ljubljani spominjam z veseljem, s prijetnimi občutki. Predvsem zaradi doseženega gola, hkrati mi je seveda žal, da sem si prislužil izključitev, brez katere bi se tekma morda končala z našo zmago. Toda tudi remi je bil ugoden rezultat," se je na novembrsko dogajanja v Stožicah ozrl novopečeni član Dinama, ki bo danes zvečer seveda stiskal pesti za svoje nekdanje soigralce. Z upanjem, da se bo derbi razpletel po okusu vijoličastih. "Seveda verjamem, da bo Maribor osvojil ves izkupiček, zmaga bi bila izjemnega pomena. Po neprijetnem porazu s Celjani v prvem spomladanskem krogu in po vsem, kar se je dogajalo v preteklih dneh, razmere sicer niso ravno obetavne. Malce so napete, toda to mora biti za fante še dodaten motiv, da se predstavijo v čim boljši luči in uresničijo namen. Ne bo lahko, nikakor ne, ampak res močno verjamem, da se bo Ljudski vrt veselil zmage."


Petar Stojanović je upal, da si bo spopad večnih rivalov lahko ogledal v živo. "Z največjim veseljem bi se odpravil v Maribor, vendar to žal ni mogoče. Z ekipo bom pred nedeljsko domačo preizkušnjo s Slaven Belupom v karanteni, kjer si bom dvoboj razumljivo ogledal. In navijal za vijoličaste," pravi Ljubljančan, ki o zagrebških vtisih govori izključno pozitivno: "In res je tako. Vsi so me odlično sprejeli, poleg tega redno igram, in kar je najpomembnejše, zmagujemo, še posebej pomemben je bil uspeh proti Rijeki. Res sem zadovoljen, da sem se ustalil v začetni enajsterici, toda moje igre v prihodnje morajo biti še boljše. Niso še na ravni, na kateri želim, da bi bile. Morajo biti boljše in prepričan sem, da tudi bodo, ko bo obdobje prilagajanja na novo okolje za menoj."

Članki iz rubrike