pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 29.03.2016 08:36:57

Milan Mandarić: Boleč udarec, ki pa nas ne bo ustavil

Grega Wernig
Zdaj dvomov ni več – Olimpija si bo morala naslov državnega prvaka izboriti brez Danka Lazovića. Izkušenega srbskega napadalca so v Ljubljano pripeljali kot veliko okrepitev zeleno-belih, toda administracijska ovira, ki je nastala, ko je Lazović zapustil Kitajsko, je bila preprosto prevelika, da bi jo v Stožicah lahko preskočili.
Včerajšnji zadnji dan velikonočnih praznikov je bil vsaj v Ljubljani kot idealen za poležavanja pred televizijskim ekranom. Prestolnico so po dokaj jasnem jutru hitro prekrili sivi oblaki, še preden je ura odbila poldne, so bile ulice že mokre. Za marsikoga je bilo to dovolj, da se ga je hitro polastila melanholija, nekaj podobnega bi lahko trdili tudi za Milana Mandarića. Toda prvi mož Olimpije ni bil potrt zaradi vremena, v slabo voljo ga je spravilo nekaj povsem drugega. Nekaj, kar bi lahko še kako vplivalo na možnosti njegovega kluba v bitki za naslov prvaka. S sedeža mednarodne nogometne zveze je namreč v teh prazničnih dneh prispela težko in predvsem dolgo pričakovana sodba glede tega, ali bo Danko Lazović lahko igral za Olimpijo že v tej sezoni ali šele od prihodnje dalje.

Ljubljančani so upali in hkrati verjeli, da bo Fifa prisluhnila njihovim argumentom in nogometašu omogočila igranje v slovenskem državnem prvenstvu, toda v Zürichu niso pokazali usmiljenja. Ko je Fifina komisija za status nogometašev preučila celoten primer in se seznanila z dejstvi ter predvsem dokazi, je brezkompromisno prižgala rdečo luč. Lazović ne more igrati za Olimpijo, vsaj v tej sezoni ne. Zdaj je to dokončno, zdaj ni več vzvoda, s katerim bi Ljubljančani lahko dosegli nasprotno.

CELOTEN ČLANEK Z ODZIVI MILANA MANDARIĆA SI PREBERITE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike