nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

gv
gv
0 25.04.2016 14:00:45

Vodstvu Maribora prekipelo: Konec načela "proti navijačem nič"

Drago Wernig - TAKA
Na zadnji incident v Ljudskem vrtu, v katerega so bili udeleženi navijači vijoličastih, se je odzval tudi predsednik Maribora Drago Cotar.


Maribor
je včeraj v Ljudskem vrtu gostil Koper, po koncu obračuna, ki se je končal z 2:2, pa so na zelenico vdrli nekateri člani navijaške skupine Viole in slekli drese nogometašem Maribora.


Do fizičnega nasilja in klofut tokrat ni prišlo, kljub temu pa bo zaradi te poteze prišlo do določenih ukrepov s strani vodstva kluba. "To je zelo nesprejemljivo. Takšne stvari se ne bi smele dogajati. Drugo vprašanje pa je, kako to rešiti," je za Večer povedal predsednik kluba Drago Cotar in nadaljeval: "Poskušamo se pogovarjati z navijači. A očitno ne zaleže. Vsaj do zdaj ni. Priznam pa, da ne vem, kako to rešiti." Ob tem je še dejal, da je prekinil z načelom "proti navijačem nič".

Takšni dogodki zagotovo ne koristijo Mariboru, kot zagotavlja Cotar, pa na vrat na nos ne bodo ukrepali. "Po zadnjem incidentu smo skušali umiriti strasti, zdaj pa bomo videli, kaj se bo izcimilo. Zagotovo pa ne bomo ukrepali na vrat na nos. Moramo se dobiti in izmenjati mnenja."

Značke: plts, maribor, cotar

Članki iz rubrike