sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

ro
ro
0 01.07.2016 21:09:55

Iz Arene Petrol se je preselil v Cagliari

Drago Wernig - TAKA
Pomemben člen grofov v pretekli sezoni po knežjem mestu na Sardiniji.

V pretekli sezoni smo ga spremljali na slovenskem prvoligaškem prizorišču. V dresu Celja je odigral 19 tekem za prvenstvene točke in dosegel štiri gole, kar je bilo dovolj, da je Marko Pajač opozoril nase. Triindvajsetletni vezist je nekajkrat razkril svoje sposobnosti, nekaj dvobojev je odigral zares odlično, zato pač ni presenečenje, da so si v Areni Petrol prizadevali, da bi ga zadržali v svojih vrstah, toda neuspešno.


"Kljub večkratnim prizadevanjem našega vodstva, da bi z nogometašem podaljšali pogodbo, se je nekdanji član mlajših reprezentančnih selekcij Hrvaške odločil, da bo poskušal svojo kariero nadaljevati v kateri izmed močnejših evropskih lig. Iskreno se mu zahvaljujemo za prispevek k rezultatom našega moštva in mu v nadaljevanju kariere želimo vse dobro," so po obračunu z Mariborom v finalu pokalnega tekmovanja sporočili iz celjskega prvoligaša.

Zdaj je jasno, zakaj grofi niso dosegli namena. Marko Pajač je imel na mizi kar nekaj privlačnih ponudb, medtem pa je postalo tudi uradno, da bo v prihodnji sezoni igral v serie A. Podpisal je pogodbo s Cagliarijem, ki se je vrnil med italijansko elito, in postal soigralec slovenskega reprezentanta Luke Krajnca, vendar to še ne pomeni, da bo tako tudi ostalo. Enaindvajsetletni mariborski branilec bi namreč utegnil zamenjati klubske barve. Kot smo že poročali, se za njegove storitve med drugim zanima tudi grški velikan Panathinaikos.

Članki iz rubrike