sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

ro
ro
0 03.07.2016 10:05:33

So se v Ljudskem vrtu res zgodile že vse spremembe?

Drago Wernig - TAKA
Ugibanja o sestavi igralskega mozaika vijoličastih v prihajajoči sezoni.

Priprave mariborskih nogometašev potekajo po predvidenem programu, za zdaj so pod Kalvarijo privabili tri okrepitve. Blaž Vrhovec, Aleks Pihler in Sunny se dobro privajajo na novo okolje in bi morali biti pomembna vijoličasta orožja, med novi moči bi lahko šteli tudi Dina Hotića in Roberta Puševarja, ki sta se vrnila iz Krškega. Oba predstavljata rešitev več za trenerja, a predvsem glede 20-letnega Ljubljančana so pričakovanja marsikoga najbrž nekoliko previsoka.


Ob tem se kakopak samo po sebi zastavlja vprašanje, ali je s tem igralski mozaik za prihodnjo sezono že dokončno sestavljen. V Ljudskem vrtu molčijo, po naših informacijah sta mogoča oba scenarija. Da je torej konec sprememb, a to nikakor ni nujno. Zlatko Zahović naj bi razmišljal o vsaj še eni novi moči, bojda v konici napada. Ker je Dalibor Volaš medtem postal nekdanji igralec malezijskega Pahanga (prav tako kot Nejc Potokar), se je bržčas marsikdo poigral z mislijo, da bi se morda "General" utegnil vrniti pod Kalvarijo, toda za kaj takega skoraj gotovo ni možnosti. Vsekakor tudi zaradi dogodkov v preteklosti, poleg tega bi se na ta način porušil predvideni načrt o pomlajevanju zasedbe.

Vsekakor vse skupaj ostaja zavito v tančico skrivnosti, ki jo lahko pripišemo tudi ugibanjem o še kakšnem morebitnem odhodu. So se že vsi zgodili? Z odgovorom bi morali postreči prihodnji dnevi, časa do evropske premiere v novi sezoni namreč ni več na pretek.

Članki iz rubrike