zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 25.07.2016 17:28:53

Defendi? Poznam njegov pogum in željo, toda ...

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani imajo po dveh prvenstvenih krogih stoodstotni izkupiček in se v miru pripravljajo na prihajajoči evropski izziv v Aberdeenu.

"Uživali so navijači na tribunah, fantje na igrišču. In povsem razumljivo, tudi trener je užival," je bil po zmagi nad Rudarjen zadovoljen Darko Milanič. "Bili smo res dobri v kombinatoriki, predvsem v prvem polčasu in idealno bi bilo, če bi v tem obdobju še kdaj zadeli. V nadaljevanju tekme nas je visok ritem, z vključevanjem številnih igralcev v napadalne akcije nekoliko ustavil. Porabili smo precej moči, tudi gostje, ki psihološko niso imeli kaj izgubiti, ob tem pa imajo kakovost, so bili nevarnejši. Pa smo kljub temu zadeli še drugič in zasluženo privedli tekmo do želenega razpleta," je pristavil primorski strokovnjak.

Dvakrat je v polno zadel Sunny in se veselil prvih golov v vijoličastem. "Zavzeto dela, je pozitivna oseba. Čakal je na svojo priložnost in jo dočakal. Bil je tam, kjer mora biti. Zadovoljen sem z njegovim prispevkom," pravi mariborski strateg, pod drobnogledom je bil tudi Rodrigo Defendi, ki je odigral prvo tekmo v novi sezoni. In sploh prvo po začetku priprav. "Po tako dolgem premoru zaradi poškodbe je uspel odigrati 75 minut na visoki ravni. Poznam njegov pogum in željo, a je s prikazanim še presegel pričakovanja. Fantje, ki imajo veliko izkušenj, dajejo dodatno mero samozavesti, da na igrišču delujemo dobro," je povedal Darko Milanič, ki je zdaj misli že usmeril v naslednji izziv. Vijoličaste v četrtek v Aberdeenu čaka prva tekma 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa.

Članki iz rubrike