pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 29.08.2016 22:09:11

Bo Matjaž Kek zaradi Romana Bezjaka ponagajal ljubljanski Olimpiji?

NK Rijeka
Sta se Rijeka in Olimpija ogreli za istega napadalca?

Potem ko je Rijeka za okoli tri milijone evrov prodala Romana Bezjaka nemškemu prvoligašu Darmstadtu, so se navijači kluba z Rujevice hitro začeli spraševati, kaj sledi. Se bodo Rečani v nadaljevanje sezone podali brez zamenjave za svojega najboljšega strelca? Ali pa bodo poskušali na trgu poiskati nekoga, ki bo Matjažu Keku pomagal zapolniti vrzel?


Na Hrvaškem so številni hipoma začeli špekulirati o tem, kdo bi se lahko preselil k Rečanom, eden od možnih kandidatov za Bezjakovega naslednika pa bi lahko bil tudi Leon Benko. Gre za 32-letnega napadalca, ki ga navijači Rijeke odlično poznajo. Dres tega kluba je namreč nosil med letoma 2012 in 2014, v tem času je bil tudi sila strelsko učinkovit. Na 64 tekmah je zabil 42 golov, kar je bilo dovolj, da je predlani za milijon evrov odšel na Kitajsko k Dalianu.

Benko je bil nazadnje v Sarajevu, trenutno pa je brez kluba. Kot je poročala Ekipa SN v svoji ponedeljkovi tiskani izdaji, so stik z napadalcem vzpostavili pri Olimpiji, zato bo zdaj še kako zanimivo videti, ali bo Matjaž Kek s sodelavci dejansko ponagajal Ljubljančanom in slednjim pred nosom speljal napadalca, ki je v svoji karieri igral tudi za Varteks, Nürnberg, Standard, Kortrijk, Slaven in Al Faisaly.

Članki iz rubrike