zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

jb
jb
0 23.09.2016 12:25:31

Kdaj pod svojo streho: Je Olimpija končno le našla prostor za center?

SPS/NKOlimpija.si
Pri Olimpiji že dlje časa iščejo prostor, kjer bi zgradili svoj center za trening. So ga zdaj končno našli?

"Ne bom miren, dokler Olimpija ne bo imela svojega doma." Prvi mož aktualnega slovenskega prvaka Milan Mandarić je s takšnim stavkom v zdaj že več kot letu dni, odkar je v Ljubljani, postregel ničkolikokrat. Toda čeprav so Ljubljančani preselili klubske prostore iz stolpnice, v kateri je zmaje vodil Izet Rastoder, je članska ekipa še vedno brezdomka. Največkrat trenira na Žaku v Spodnji Šiški, kjer pa nima idealnih pogojev, še manj miru.

Pozitivna novica je, da so zmaji v Čatežu našli prostor za poletno-zimske priprave, kot vse kaže, pa se počasi razpleta tudi zgodba o iskanju zemljišča za gradnjo centra za trening. Kot smo izvedeli, naj bi se Milan Mandarić v tem trenutku najbolj spogledoval z nakupom zemljišča ob Hipodromu Ježica, ki se nahaja blizu stadiona v Stožicah, dejansko je vmes le ljubljanska obvoznica. Tam naj bi Mandarić poleg igrišč in vadbenih površin zgradil tudi stavbo, v kateri bi bile tako garderobe kot seveda vsi potrebni spremljevalni objekti, a hkrati tudi nastanitvene kapacitete.


Po nekaterih informacijah naj bi Mestni občini Ljubljana, ki naj bi bila lastnica zemlje, za nakup le-te plačal kupnino v višini med 3 in 3,5 milijona evrov. Ni prvič, da se omenja omenjeno zemljišče, vse ostale podrobnosti morebitnega gradbenega podjetja za zdaj ostajajo zavite v tančico skrivnosti. Medtem naj bi MOL neposredno v bližini ŠRC Stožice zgradila tri nogometna igrišča, ki pa bodo namenjena predvsem vadbi in tekmam mladinskih selekcij Olimpije.

333-5-olimpija jezica mandaric
EkipaSN

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike