franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 18.10.2016 21:21:53

Milanič potrdil Zahovićeve besede: Imam težave

Nikola Miljković
Darko Milanič je bil še pred dvema tednoma precej nepopularen možakar v štajerski prestolnici, danes je vse drugače.

Primorskemu strokovnjaku so po koncu tekme med Mariborom in Domžalami mariborski navijači žvižgali, ga zmerjali in mu bojda celo želeli smrt. In to kljub temu, da so vijoličasti zmagali s 3:1. 

Zdaj po derbiju so Štajerci seveda spet zadovoljni s svojim strategom, ki se skupaj s svojimi varovanci že pripravlja na jutrišnji dvoboj z Gorico v prvi tekmi četrtfinala slovenskega pokala. 


"Ker nas čaka pokalno tekmovanje, se bomo temu primerno pripravili. Ni enako, če gre za eno ali dve tekmi. Dvojni program nam odpira več možnosti, cilja pa ne spreminja. To je napredovanje v polfinale," je pred pokalom povedal Milanič

"Že pred tekmo smo govorili, da smo na dobri poti, z izjemnim nizom. V derbiju smo dokazali, na kakšni ravni lahko igramo. Izvedba je bila fantastična. Toda sledil je hiter preklop, s fanti sem se že pogovarjal o naslednjih izzivih. V obeh tekmovanjih želimo priti do konca, končati poglavje kot zmagovalci. Sem velik optimist, predvsem na podlagi prizadevnosti na treningih. Tudi tisti, ki jim je v nekaterih trenutkih manj prijetno, ker niso na igrišču, so ves čas na visokih delovnih obratih. Zaslužijo si priložnost in jo bodo tudi dobili," je še dodal.

Za konec je Milanič pokomentiral tudi besede Zlatka Zahovića, ki je razložil, zakaj je bil ravno on tisti, ki je bolj angažirano vodil sobotni večni derbi in zakaj se je mariborski strateg držal bolj v ozadju: "Pomembno je, da so igralci zdravi. Imam določene težave, ki jih ima tudi večina ljudi mojih let. Še posebej, ker sem se nekaj časa ukvarjal s športom, a bom že vzdržal. Upam, da me bodo zdravniki oziroma terapevti hitro ‘porihtali’."

Članki iz rubrike