državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ro
ro
9 20.12.2016 10:09:52

Kako se bo Zahović odzval glede Zahovića?

Drago Wernig - TAKA
Najboljši strelec vijoličastih na razpotju.

Kakšna bo podoba mariborske igralske zasedbe spomladi? Koliko sprememb bi se po odhodu Erika Janže še utegnilo zgoditi v vijoličasti slačilnici? Kdo bo odšel, kdo prišel? Navijači in še kdo si po koncu prvega dela sezone kakopak zastavljajo takšna in podobna vprašanja, na konkretne odgovore bo treba počakati vsaj še nekaj časa.

zahovic gw
Grega Wernig
Najprijetnejše presenečenje jesenskega dela sezone je vsekakor Luka Zahović. Po vrnitvi iz Heerenveena, kjer ni dočakal prave priložnosti, se je bil prisiljen soočiti z marsikatero pikro pripombo, toda 21-letni napadalec se na to ni kaj prida oziral. In doživel jesensko renesanso, igral je kot prerojen in navduševal z lahkotnostjo doseganja golov, kar seveda ni moglo ostati skrito niti zunaj slovenskih meja. Poleg tega so strelci v nogometu najbolj iskano blago, zato pač ni presenečenje, da je v zadnjem obdobju veliko namigovanj o nadaljnji usodi mladeniča, ki ima pod Kalvarijo status posojenega igralca Heerenveena. Slišati je bilo, da bi se utegnil že januarja vrniti na Nizozemsko. Ker da so se v klubu, katerega zaščitni znak so med drugim srčki na modro-belem dresu, morda malce prenaglili, ko so mu dovolili, da znova zaigra v opravi trinajstkratnih slovenskih prvakov. A vrnitev k svojim delodajalcem zagotovo ne pride v poštev. Ne januarja, ne v zimskem prestopnem roku. Maribor in Heerenveen sta namreč sklenila pogodbo, po kateri ima Luka Zahović pod Kalvarijo status posojenega igralca do konca sezone, v njej pa je tudi dodatek, da imajo vijoličasti možnost odkupa. In kar nikakor ni nepomembno, še zlasti v nastalih razmerah; odškodnina je natančno določena. V bistvu so zdaj vse niti v rokah športnega direktorja Zlatka Zahovića …

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike