profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
5 21.12.2016 08:18:30

Pri Olimpiji besni: Protega spregovoril šele, ko je izsilil ves denar

Nikola Miljković
Pri Olimpiji so se odzvali na intervju, ki ga je za Ekipo SN dal nekdanji športni direktor zmajev Nenad Protega.

Saj ne, da voda ni bila razburkana. Bilo je le zatišje pred viharjem. Tako nekako bi lahko najbolje opisali dogajanje po več kot očitno odmevnem intervjuju, ki ga je preteklo soboto za naš časnik dal Nenad Protega. Nekdanji športni direktor Olimpije je predstavil svoj vidik slovesa od zeleno-belih, bil pri tem tudi zelo kritičen, celo šokantno obtožujoč, hkrati pa si je na glavo nakopal bridko jezo svojih donedavnih sodelavcev.

Konec ljubezni je lahko tudi lep, toda tokrat zagotovo ni bilo tako. Več kot očitno je, da so bregovi med Olimpijo in Nenadom Protego še kako narazen, po sobotnem intervjuju, ki ga je dal do pred kratkim prvi kadrovski človek pri zeleno-belih za naš časnik, pa še toliko bolj. Intervju je bil preprosto predolg, da bi ga lahko na tem mestu obnovili z nekaj besedami, zagotovo pa je bilo v njem povedano marsikaj. In marsikaj je zmotilo tudi ljudi, od katerih se je Protega poslovil 4. novembra, ko je bilo uradno prekinjeno sodelovanje med njim in Olimpijo.


EKLATANTEN PRIMER ČISTEGA ZAVAJANJA
"Po dveh dneh intenzivnega razmišljanja, ali naj se odzovemo na neresnice, obtožbe in žalitve bivšega športnega direktorja Nenada Protege, se je NK Olimpija Ljubljana odločil, da slovenski športni javnosti, predvsem pa svojim najzvestejšim navijačem, posreduje obrazložitev in hkrati odgovor na določene trditve in obtožbe," so uvodoma pri Olimpiji zapisali v sporočilu, poslanem na naslov našega uredništva, v nadaljevanju pa tudi konkretneje predstavili to, kar jih je v intervjuju najbolj zmotilo. "V uvodnem delu intervjuja, ki je bil objavljen v Športnem časniku Ekipa v soboto, 17. 12. 2016, Nenad Protega potencira kot osnovni razlog svojega razhoda s klubom pomanjkanje potrebne kemije (njegove besede) s sodelavci, še posebej s predsednikom, g. Milanom Mandarićem. To je edina polresnica v celotnem intervjuju!" so zmaji že uvodoma usmerili vsa svoja orožja v Protego.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike