franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
35 11.02.2017 19:27:03

Zabaven, a hitro odstranjen odgovor mariborskega delavca Nejcu Vidmarju

Grega Wernig
Nejc Vidmar je z objavo fotografije, na kateri je užalil mariborsko strokovno vodstvo, dvignil ogromno prahu, ki se še ni polegel.

Še vedno se ljudje pogovarjajo o neokusni in neprimerni objavi kapetana Olimpije, Vidmar pa je že dobil nekaj odgovorov tistih, ki bodisi držijo pesti za vijoličaste bodisi celo delajo v klubu. Pokazali smo vam že objavo uradnega napovedovalca Ljudskega vrta, ki je zagrozil vratarju zeleno-belih, danes pa je z zelo zabavnim odgovorom postregel tudi snemalec Maribora. 


Človek, zadolžen za snemanje vseh kadrov v turškem Beleku, je zmontiral zabaven posnetek, v katerem so kadri iz derbija v prejšnji sezoni (natančneje oba zadetka Maribora), ki so ga Mariborčani na Stožicah po preobratu dobili z 2:1, Vidmar pa je moral po zadetkih Milivoja Novakovića iz enajstmetrovke in Marcosa Tavaresa v izdihljajih tekme dvakrat po žogo v svojo mrežo. V ozadju se je vrtela pesem Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" s pripisom, da je to Vidmarjev najljubši izvajalec - jasno, ker je v tisti famozni svoji objavi sam objavil del besedila ene druge Mirićeve pesmi ("Špijuni su medju nama") -, posnetek pa je hitro zaokrožil po družabnih omrežjih. 

Odziv mariborskih navijačev je bil zelo dober, toda avtor se je odločil, da ga po nekaj urah vseeno sname iz Youtuba. Če ste morda že pozabili, kaj se je dogajalo na zadnjem derbiju v prejšnji sezoni, ko je Maribor slavil z 2:1 v Stožicah, vam vrhunce, ki so navdahnile mariborskega snemalca, ponujamo v videoposnetku. 

Članki iz rubrike