Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Robert Balantič
Robert Balantič
19 10.03.2017 08:11:58

Matej Oražem o spornem sodniku pred derbijem ljubljanske kotline: Ne vem, komu je v korist

Tina Kosec
Domžalčani po klavrnem izkupičku v prvih dveh spomladanskih krogih živijo v pričakovanju druge zaporedne preizkušnje na domačem igrišču. V nedeljo se bo zgodil spopad ranjenih levov, ob Kamniško Bistrico prihaja Olimpija. Aktualni prvaki se bodo predstavili z novim (starim) trenerjem Marijanom Pušnikom, gostitelji pa ne skrivajo nejevolje, ker bo pravico proti Ljubljančanom delil Ljubljančan – Rade Obrenović.

V nedeljo popoldne se bo ob Kamniški Bistrici iskrilo. Udarili se bosta ekipi, ki po slabem spomladanskem uvodu nujno potrebujeta ves izkupiček. Pod pritiskom so zlasti Ljubljančani in v zmajevem gnezdu so odločeni, da se jim tretji zaporedni poraz niti po naključju ne sme pripetiti. Domžalčanom pa je dvignilo pritisk delegiranje sodnikov. Mož s piščalko bo namreč Ljubljančan Rade Obrenović.

"Skoraj pravilo je, da so za tekmo med Olimpijo in Domžalami delegirani sodniki iz MNZ Ljubljana, kar je precej problematično. Na to smo že večkrat opozorili, ker tudi za sodnike to ni najlažje. O tem sva se denimo že pogovarjala tudi z Mitjo Žgancem. Neprijetno je soditi ekipi iz svojega mesta ali neposredne bližine in že dostikrat smo predlagali, da bi to spremenili," smo v včerajšnji izdaji našega časopisa povzeli izjavo Mateja Oražma iz oktobra 2015. Tovrstna opozorila pomembnih klubskih mož očitno ne zaležejo ...

Ves čas se ponavlja
"Če bi pobrskali še bolj v preteklost, denimo v leto 2012, bi našli enake izjave," se je včeraj odzval športni direktor dvakratnih prvakov in nadaljeval: "Zadeva se ves čas ponavlja in tega preprosto ne razumem. Ne vem, komu je v korist. Po tekmi se potem vedno znova lahko zastavljajo številna vprašanja. Lahko se zgodi ena napaka, lahko se jih pet ali petnajst. Seveda se lahko primerijo tudi po nesreči, ampak to bistva ne spremeni." 

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBRETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike