stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
54 11.03.2017 08:50:18

Green Dragons ostro kot še nikolli: Cirkus, kaos in panika, Krona se je zlagal, Pušnik naj ne igra klovna!

Ne zgodi se velikokrat, da Green Dragonsi spregovorijo na takšen način. Tokrat so, saj so prepričani, da mora po seriji milo rečeno spornih odločitev vodstva Olimpije z Milanom Mandarićem na čelu javnost nujno slišati tudi njihovo mnenje. In to je pričakovano ostro.

»Se komurkoli zdi logično, da klub zamenja pet trenerjev v tako kratkem obdobju? Da se tako podcenjuje javnost in novinarje, da se v sredo ob 22. uri ne dogaja nič, v četrtek ob 14. uri pa je že predstavljen novi trener? Da se je v dveh mesecih zamenjalo pol ekipe? Na tiskovnih konferencah se trdi, da bo Olimpija prvakinja že aprila, nato pa se na začetku marca zamenja trenerja, ker ni rezultatov? Da se od decembra govori, kako nekoga ne bo več v ekipi, nato pa igra na prijateljskih tekmah v Turčiji? Da nekateri ostanejo doma in ne gredo na priprave, nato pa so že na drugi uradni tekmi v kadru? In omenjamo le stvari, ki so javno znane. Druge besede kot cirkus za vse to pač ni,« poudarjajo pri Green Dragons, ki so spisali zelo dolgo pismo in razdelali vse problematike. Na tem mestu objavljamo še nekaj poudarkov.

»Kdo bi si sploh želel trenerja, ki o svojem prejšnjem klubu govori tako? In kdo pozabi na svojo izjavo ter se na vrat na nos vrne tja? Pušnik se nam zdi zelo populistična figura, a je vseeno, če govorimo o njem ali ne. Če se bo takšen modus operandi nadaljeval, bomo sredi aprila, če se ne bomo uvrstili v finale pokala, že spet govorili o njegovi menjavi. Želimo si, da bi se vsaj za čas, ko je v Olimpiji, vzdržal in nehal 'igrati klovna'. Pretvarjanje, da je navijač vsakega kluba, ki ga trenira, je za nas, prave navijače, ki s klubom živimo že dolgo, žaljivo. V tem ni niti kančka pristnosti. Ne verjamemo niti, da je dolgoročna rešitev za upravo kluba,« med drugim pravijo o Pušniku. 

»V klubu govorijo in obljubljajo marsikaj, a čez noč pozabijo na to. Mi ne. V enem obdobju so govorili, da ne potrebujejo športnega direktorja. Potem smo imeli podpredsednika, čeprav ta funkcija v klubu sploh ne obstaja, ki je zatem postal športni direktor. Še v sredo smo slišali, da bo Elsner ostal in da Pušnik ni v igri, v četrtek je že bil trener. Elsner je navsezadnje mlad trener, ki naj bi imel podporo; no, z naše strani jo je imel do zadnjega. V klubu pa so vsi, na čelu s predsednikom in športnim direktorjem, verjeli, da se bo Olimpija skozi ligo sprehodila. Podcenjevali so tekmovanje, tako kot podcenjujejo okolje, v katerem delujejo,« pa med drugim pravijo o delovanju kluba kot celote. 

CELOTNO OBSEŽNO PISMO Z VSEMI PODROBNOSTMI SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike