pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
29 27.03.2017 17:09:43

Milanič: Kako bi bilo z Zahovićem proti Škotski? Ko se nekaj zgodi ...

Drago Wernig - TAKA
Trener Maribora o reprezentančni tekmi na Hampden Parku.

Slovenska reprezentanca je v dvoboju s Škoti razočarala kot že dolgo ne. Podoba izbrancev Srečka Katanca je bila klavrna, izgubili so tako rekoč brez izstreljenega naboja. In ko se je Darko Milanič v ponedeljkovem dopoldnevu v Ljudskem vrtu družil z novinarji, nas je kakopak zanimalo, kaj o obračunu v Glasgowu, kjer so Mariborčani doživljali najprijetnejše trenutke v klubski zgodovini, meni trener vijoličastih.

"Tekmo sem si seveda ogledal, a se v podrobnosti ne bi spuščal. Ker ne poznam strategije naše reprezentance, zato je vse skupaj težko ocenjevati. Lahko pa povem, da smo si vsi želeli ugoden rezultat in da so bili Škoti zelo dobri, agresivni. Podobni sami sebi. Popolnoma jasno je, da si želimo, da bi bile reprezentance in tudi slovenski klubi v vseh športih uspešni. In če se to ne zgodi, nismo v redu. Ne le jaz, to velja za vse. Celotno razpoloženje potem ni takšno, kot bi si želeli, kar je po eni strani tudi dobro," je povedal primorski strokovnjak.

Ko je Srečko Katanec razkril seznam igralcev za spopad s Škotsko, je bilo kar nekaj polemik o tem, ali bi se na njem morda lahko znašel tudi Luka Zahović, ki je na začetku pomladi v mariborskem dresu zabijal kot za stavo. Bi bil lahko mladi napadalec na Hampden Parku v pomoč? Bi bilo lahko kaj drugače? "Tega ne moremo vedeti. Ko se nekaj zgodi, nima pravega smisla razpredati o tem, kaj bi se pripetilo z Luko ali komerkoli drugim. Na to vprašanje ni težko odgovoriti, temveč nemogoče," je odvrnil  Darko Milanič.

Članki iz rubrike