nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
6 30.03.2017 08:59:22

Mariborski nogometaš zanika poročanje medijev: Ti zapisi ne držijo!

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti so včeraj prednost pred Olimpijo povečali na 12 točk in zdi se, da je dvoboj za naslov državnega prvaka dokončno odločen.

Vseeno je včerajšnjo zmago nad Radomljami in domač poraz Olimpije proti Gorici za mariborske navijače nekoliko skazila novica, ki jo je v javnost spravila največja izraelska športna televizija. Novica, ki smo jo povzeli tudi mi. 

Maribor do zmage, a s šokom! Kabha: Mislim, da me klub želi prodati. Želijo ...

Izraelski vezist Marvan Kabha naj bi za omenjeni medij dejal, da ga želi Maribor prodati in z njim zaslužiti in razkril, da od poletja morda ne bo več član kluba, ki domuje pod Kalvarijo.

Na zapis so se odzvali tudi pri Mariboru in na naš naslov poslali sporočilo, v katerem demantirajo zapise v izraelskem mediju. Med drugim je tam pisalo, da je Kabha jezen na izraelsko zvezo in tamkajšnjega selektorja, ki ga v dveh letih, odkar je v štajerski prestolnici, nikdar ni kontaktiralo ter da ni zadovoljen, ker ga selektor ni vpoklical v izbrano vrsto. In da razmišlja o tem, da bi - če se stvari ne bodo spremenile - zaigral za Slovenijo, če seveda dobi slovenski potni list. 

kabha dw
Drago Wernig - TAKA

Izjave o izraelski in slovenski reprezentanci je Kabha že zanikal na svojem facebook profilu, izjave o poletni prodaji pa so torej zanikali pri Mariboru. Kabha naj bi namreč na vprašanje, kako naprej v svoji karieri, dejal naslednje: "V nogometu nikdar ne veš, vedno so odprte vse možnosti. Vem pa, da ko bom enkrat zapustil Maribor, ne bom odšel kot Sallalich brez odškodnine." 

Značke: marvan-kabha, maribor

Članki iz rubrike