nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 10.06.2017 12:27:10

Uradno: Brkić prva okrepitev Olimpije

Odmora je konec tudi za tretjo ekipo minulega slovenskega prvenstva. Novi trener Igor Bišćan bo danes popoldan zbral nogometaše in tudi uradno začel s pripravami na novo sezono.

"Zeleno-beli bodo kratke poletne priprave opravili v Ljubljani in na Gorenjskem. Dogovorjene so tudi že prijateljske tekme, ki pa jih bo manj kot v preteklosti, saj časa ni na pretek. Četo novega stratega Igorja Bišćana prva uradna preizkušnja čaka že konec meseca v prvem krogu kvalifikacij za ligo Evropa," so zapisali na spletni strani NK Olimpija.
Olimpiji pa se je pridružil srbski nogometaš Goran Brkić. 26-letnik je kariero začel v OFK Beograd nazadnje pa je igral za bosanski klub Mladost Doboj Kakanj. "Bil sem navdušen. Pogovori so potekali z Mladenom Rudonjo, s katerim sem hitro našel skupen jezik. S pravkar končano sezono sem res zadovoljen. Rad bi se zahvalil nekdanjim delodajalcem in soigralcem, da sem v bistvu danes lahko tukaj," je dejal Brkić, ko je prispel v Ljubljano.
V pretekli sezoni je na 29 tekmah dosegel 10 golov, kar je odličen izkupiček za igralca sredine igrišča. Bil je tudi standardni član mlajših reprezentanc Srbije, kjer je nosil tudi kapetanski trak.

Članki iz rubrike