nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 08.07.2017 07:43:52

Zdaj že nekdanji nogometaš vijoličastih Aleš Mejač: Tega si v Mariboru nisem zaslužil, o Violah pa lahko povem ...

www.alesfevzer.com
Kar devet let je bil član Maribora, zdaj pa se je Aleš Mejač dokončno poslovil od slednjega.

Bil je zraven, ko je bilo vse še na precej nižji ravni, bil je zraven tudi pri največjih uspehih. Toda za Aleša Mejača je zdaj mariborska zgodba zaključena. Gorenjec je, potem ko mu je pred tedni potekla pogodba, dokončno pomahal v slovo Ljudskemu vrtu. Čeprav ne skriva, da so bila leta, ki jih je preživel v Mariboru, bolj kot ne sanjska, pa je v intervjuju za Večer vseeno priznal, da ga še vedno boli, kako je, ko je bil trener štajerskega velikana še Ante Šimundža, ostal brez mesta v ekipi.


"Še danes se sprašujem, kaj se je takrat (pred evropsko tekmo z Astano v Kazahstanu, op. a.) zgodilo. Kot da bi se znašel v nemilosti vodilnih v klubu. Vendar še vedno ne vem koga, prav tako ne poznam pravega razloga za takšno reakcijo. Lahko bi mi kdo vsaj povedal, da nisem dovolj dober, da mu nisem všeč, da me ne rabi … Sem pa prepričan, da si takega odnosa nisem zaslužil. Za ta klub sem dal zdravje in navsezadnje devet let življenja," je za Večer brez dlake na jeziku spregovoril nekdanji nogometaš Kopra.

Danes 34-letni Mejač, ki ne goji več večjih nogometnih ambicij, ampak se bo lotil poslovnega življenja, je hkrati priznal, da bo vedno hvaležen navijaški skupini Viole, ki mu je pred časom namenila transparent z vsebino podpore (Mejač, dolgo tukaj si garal, za nas vedno Viola boš ostal): "Tisti transparent mi je dal vedeti, da me spoštujejo, da sem dal veliko za ta klub. Fotografijo tistega transparenta imam še vedno shranjeno na telefonu. (Vzame mobilni telefon v roke in prebere napis.) Kapo dol Violam. Marsikdo ve, da v teh devetih letih nisem ponočeval, nisem delal neumnosti, živel sem umirjeno življenje, nisem se izpostavljal. Ničesar mi ne morejo očitati."

Članki iz rubrike