stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 11.03.2024 06:43:08

Pri Olimpiji razočarani, Zeljković pa besen: "Povem, da bodo vsi v Murski Soboti razumeli!"

Aleš Cipot
Tekma med Muro in Olimpijo se je končala brez zmagovalca, Ljubljančani so izpustili priložnost, da se Celju približajo na 5 točk zaostanka.

Po koncu tekme v taboru Olimpije niso skrivali razočaranja po zamujeni priložnosti, trener Zoran Zeljković se je obregnil predvsem ob gol Mure, ki je po njegovem mnenju zelo sporen zaradi prekrška, ki je bil storjen pred doseženim golom Roberta Čakša. 

"Prisotno je razočaranje. Prišli smo zmagat, kar nam ni uspelo. Žal smo bili kaznovani za nekatere stvari. Nasprotnik se je 'nizko' branil, pripravili smo si nekaj dobrih situacij, toda zmanjkal nam je zaključek, za moj okus smo tudi premalo streljali proti vratom. Navsezadnje smo s poskusa z razdalje dosegli zadetek," je razmišljal trener Olimpije in se ozrl na dogajanje ob vodstvu Mure. "Očitno ne poznam pravil. Gol, ki smo ga dobili, je zame zelo sporen. Naš igralec je bil 'pod prekrškom', in če to ni vplivalo na zadetek, potem ne vem, na kaj vpliva. Če je tako, naj bi se akcija razveljavila. Takšno je moje mnenje. Rekli bodo, 'saj ste imeli žogo', ampak s tem se ne strinjam, domači igralec bi moral biti kaznovan tudi z rumenim kartonom. Tako so nas učili na seminarjih," je dejal ljubljanski strokovnjak in se dotaknil tudi dveh trenutkov, ko so se Prekmurci pritoževali nad pomanjkanjem fair-playa pri zmajih. Ko so gostitelji poslali žogo z igrišča, ko je obležal eden od soigralcev, jim je namreč gostje po prekinitvi niso vrnili. "Jaz sem naročil igralcem, da žoge ne dajemo več v avt. Povem, da bodo vsi v Murski Soboti razumeli," je svoje videnje pojasnil Zoran Zeljković.

Članki iz rubrike