stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 12.03.2024 08:33:22

Ko našim željam ... Viole dvignile prah s transparentom, zdaj je jasno, komu je bil namenjen!

Grega Wernig
Komu je bil namenjen transparent?

Štajerski derbi na stadionu Z'dežele med Celjem in Mariborom se je konec prejšnjega tedna končal brez zmagovalca (1:1), dvoboj pa so v živo spremljale tudi Viole. Navijaška skupina Maribora se je zbrala v lepem številu, v enem trenutku pa so dvignili transparent, ki je povzročil več vprašanj kot pa odgovorov. "Ko našim željam pridete nasproti, takrat potrebe ni, da smo faloti!" je pisalo na tribuni z Violami. Komu so bile te besede namenjene? Vodstvu kluba? Slovenski nogometni zvezi? No, dvomov ni več, oglasile so se Viole, ki so pojasnile vse. Zapis si lahko v celoti preberete spodaj.

"Zapis predsednika NK Celja Valeriya Kolotila definitivno ni bila samo ena floskula z namenom, da se pomirijo strasti pred štajerskim derbijem, in sicer v upanju, da mu "mariborski huligani" ne bi demolirali stadiona in poškodovali igralcev. Med tednom so stekli pogovori med nami in celjskim klubom. Da predsednikove besede dobrodošlice »pijejo vodo«, smo spoznali, ko so nam ljudje iz celjskega kluba prisluhnili in stopili naproti. S tem so nam omogočili normalne pogoje ob obisku njihovega stadiona.
Do zdaj smo na južni tribuni v Celju bili pozicionirani levo, sedaj so nam omogočili biti desno in sicer bližje ostalim navijačem Maribora na pokriti tribuni. Nameščeni so bili dodatni dixiji, ne kot v Murski, kjer je kalkulacija 1 dixi za 250 ljudi.


Najbolj veseli pripravljenost in zaupanja celjskega kluba, da nam je po dolgih letih spet omogočeno pivo na tribuni in vnos velikih zastav!
Tak je to, ko se ljudem res gre za fuzbal. Hvala NK Celje, naj se ostali učijo od vas.
FUZBAL SE ŠPILA ZA NAVIJAČE!
FORZA VIOLE!"

Značke: maribor, viole

Članki iz rubrike