franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 17.11.2014 15:17:24

Katanec: To za mene ne bo spektakel

Nikola Miljković
Slovenski selektor Srečko Katanec je predstavil pričakovanja pred jutrišnjo tekmo s Kolumbijo, v prvi vrsti pa želi dobiti določene odgovore.

Katanec je na novinarski konferenci uvodoma izpostavil, da si fantje, med katerimi bodo nekateri prvič zaigrali za reprezentanco, na takšni tekmi zaslužijo lepo podporo s tribun: "Pred nami je težka prijateljska tekma, želja je, da bi imeli nekateri igralci, ki bodo prvič igrali za reprezentanco, lepo podporo s tribun. Fantje se imajo priložnost izkazati na najvišjem možnem nivoju, saj bodo igrali proti eni najboljših reprezentanc. Ne glede na to, kdo bo od Kolumbijcev igral, je na vrhunskem nivoju. To bo izredno težka preizkušnja, ampak prijateljske tekme so za to zelo koristne."

VERBIČ BO POČIVAL


Kolumbija ima v svojih vrstah kar nekaj svetovnih zvezdnikov. Ali že ve, kakšna bo slovenska začetna enajsterica? "Začetno enajsterico poznam. Včeraj smo imeli 40-minutni trening, zadeva pa je takšna, kakršno smo imeli pred tekmo s Švico. Torej dva treninga in sledi že tekma. Enajsterico imam v glavi, šest jih lahko zamenjam, večina jih bo igrala 45 minut, tako da bodo vsi dobili priložnost." Razrkil je le, da vzhajajoče zvezde celjskega prvoligaša ne bo, Benjaminu Verbiču je zaradi poškodbe raje namenil počitek.

Brez dvoma bo to za slovensko reprezentanco ena najtežjih preizkušenj. O tem govori tudi dejstvo, da Kolumbija trenuto zaseda tretje mesto na lestvici Fife. Kljub temu za Katanca to ne bo spektakel na katerem bi lahko užival, temveč bo to tekma, katera mu bo dala določene odgovore. "To za mene ne bo spektakel. Mi se ne bomo samo kazali na igrišču, rad bi videl, kdo od fantov je sposoben odigrati takšne tekme na tem nivoju. Terminov za prijateljske tekme ni veliko, tako da bo ta obračun za mene zelo pomemben. Z nekaterimi stvarmi v zadnjem letu nisem najbolj zadovoljen, nekateri posamezniki so me v preteklosti razočarali in jutrišnja tekma je ravno pravšnja, da si razjasnim določene zadeve."

Članki iz rubrike