franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

liz
liz
0 21.01.2015 14:55:43

S komolci se je lotil tekmeca in nato padel kot pokošen (video)

vszi
Nemalokrat se zgodi, da se kakšen od nogometašev znajde v središču pozornosti zaradi drugih kvalitet in ne le nogometnih.

Med te druge spadajo tudi igralske. Že samo med vrhunskimi nogometaši je kar nekaj takih, ki bi jih zdravniki že zdavnaj poslali na zdravljenje za katero od oblik padavice. Tokrat pa se bomo ozrli na prvenstvo Severne in Srednje Amerike ter Karibov, v katerem se merijo nogometaši do dvajsetega leta starosti.

V skupinskem delu tekmovanja, ki poteka na Jamajki, sta se med drugim udarila tudi Panama ter Trinidad in Tobago. Panamci so srečanje dobili z 1:0, potem ko so izkoristili številčno premoč na
igrišču. Tekmec je dvoboj namreč končal s samo devetimi nogometaši. Že v 23. minuti je bil izključen Corbin, v 70. pa je rdeči karton prejel še Akeem Humphrey.



In prav zaradi Humphreyjeve izključitve je bilo prelitega veliko črnila. Fant je namreč pokazal neverjetno predrznost in tudi nezavidljiv igralski talent. Tekmeca je najprej z obema komolcema udaril po obrazu nato pa povsem brez razloga padel kot pokošen.

Glavni sodnik seveda ni nasedel temu na nek način komičnemu vložku in je Humphreyja predčasno poslal pod prho. Osem minut pozneje pa je sledila še kazen v obliki panamskega zadetka in poraza njegove reprezentance.

Članki iz rubrike