pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

pp
pp
0 09.10.2015 14:05:31

Srbski navijači ne bodo uživali v mojstrovinah Ronalda

Cristiano Ronaldo
Reuters
V skupini I kvalifikacij si je Portugalska že zagotovila nastop na prihodnjem evropskem prvenstvu, medtem ko Srbi ne bodo videli Francije. To je razlog, da Cristiano Ronaldo ne bo odpotoval na tekmo v Beograd.

V četrtek je med vsemi kvalifikacijskimi tekmami najbolj odmeval obračun med Albanijo in Srbijo, ki so ga v zaključku dobili zadnji. Kljub zmagi pa srbski nogometaši nimajo več možnosti za preboj na evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Franciji. Od kvalifikacijskega ciklusa se bodo poslavili pred domačimi navijači, kjer bo gostovala Portugalska.

Navijači so se veselili, da bodo za konec videli na delu zvezdnika Reala Cristiana Ronalda, a do tega ne bo prišlo. Selektor portugalske izbrane vrste bo namreč svojo prvo violino pustil doma, saj so Portugalci že osvojili prvo mesto na lestvici. ''Že dalj časa sem razmišljal, da bi, v primeru zmage proti Dancem, naredil nekaj sprememb v ekipi. Želim si namreč videti tudi nekatere druge igralce, ki do zdaj še niso dobili prave priložnosti. V Beograd zato ne potujejo Cristiano Ronaldo, Tiago in Ricardo Carvalho,'' je odločitev sporočil strateg Fernando Santos.

Članki iz rubrike