stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 10.10.2015 07:17:45

Škoti ponoreli zaradi "čudaškega ku.ca"

Reuters
Na Škotskem so krivca za remi s Poljsko, ki je dokončno odnesel vse možnosti za uvrstitev na Euro 2016, našli v selfieju.

Škotska je z domačim remijem proti Poljski dokončno zapravila vse možnosti za uvrstitev v dodatne kvalifikacije. Gostitelji so zaostanek z 0:1 spremenili v vodstvo z 2:1, ki so ga držali vse do 94. minute, ko je udaril Robert Lewandowski in s svojimi drugim zadetkom na tekmi gostitelje spravil v žalost, svoji reprezentanci pa izboljšal izhodišče pred zadnjim krogom.

Prav Lewandowski pa se je na Škotskem znašel v središču žgoče razprave o vzrokih za remi oziroma zapravljeno zmago. Pravzaprav se je poljski superzvezdnik znašel tam posredno, ne zaradi svojih dveh zadetkov, pač pa zato, ker je v drugem polčasu do njega prikorakal nek fant, ki se mu je uspelo prebiti mimo varnostnikov, iz žepa potegnil telefon in Lewandowskega zaprosil, če lahko pozira za fotografiranje.



Da, mladenič je želel selfieja, ki ga je v petek zjutraj objavil na instagramu. Seveda so ga nato hitro z igrišča odpeljali varnostniki, a fotografija je v petek na Škotskem poskrbela za pravi vihar razburjenja. Mnogi so namreč prepričani, da je prav zaradi tega incidenta Škotska ostala brez zmage. Sodnik je namreč tekmo podaljšal za štiri minute, po mnenju mnogih minuto več, kot bi jo sicer, če do tega dogodka ne bi prišlo. In prav v 94. minuti je Lewandowski zadel za izenačenje.

"Ti, mali, ki si delal selfieja, tebe krivim za remi, usrane mali!," ali pa "Čudaški ku.ac, ki je pritekel na igrišče, nas je stal zmage," sta le dve od številnih sporočil, ki so se pojavila na spletu in praktično vsa po vrsti valijo krivdo na mladca, ki si je privoščil izlet na travnik.

Galerija

Članki iz rubrike