zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
0 31.12.2015 01:00:25

Ekskluzivna izpoved Dominica Maroha: Moja resnica o Katancu in odstranitvi iz reprezentance

alesfevzer.com
Dokončna privolitev branilca Kölna je prišla po božični večerji v družinskem krogu. »Tule me imate, povedal bom vse, kar mi leži na duši,« se je glasilo sporočilo sredi svete noči; pozor, dobesedno nekaj minut čez polnoč 25. decembra.

Od junija niste prihajali na reprezentančne zbore, čeprav ste bili nekajkrat v odlični formi. Še posebej novembra, ko je bila Slovenija pred dodatnimi kvalifikacijami, pred obračunoma z Ukrajino. Ste vedeli, da so vas tedaj nekateri želeli znova videti v reprezentanci?
Seveda sem vedel. Šlo mi je zelo dobro, nekaj časa me ni bilo zraven, Slovenija je potrebovala čim več primernih igralcev za resnično težki in pomembni tekmi, tako da so bila taka vprašanja precej razumljiva.

Selektor Srečko Katanec je tedaj v pogovoru za Bild med drugim dejal, da ste zanj zaključena zgodba in da vas ne bo klical nikoli več. Vas je to presenetilo ali ste poznali ta njegov pogled?
Nisem ga poznal povsem natančno, saj nikoli ni prišlo do pojasnil. A glede na to, da pri selektorju tako ali tako nikoli nisem igral omembe vredne vloge in da sem vedel, kaj se je spomladi zgodilo, me kaj takega ni moglo zares presenetiti.



Kaj pa se je zgodilo? Nihče ne ve natanko, kaj se je dogajalo junija, ko ste kar naenkrat preprosto izginili iz reprezentance in vas potem ni bilo več na spregled. Nam lahko poveste, kaj se je zgodilo pred tekmo z Anglijo, za katero bi preprosto morali biti poklicani?
In bi tudi bil, a se je zgodilo tisto, zaradi česar je prišlo do tega zapleta. Bom pojasnil, seveda. Ko smo ob koncu marca igrali proti San Marinu, so nam predstavili tudi program priprav pred junijskim srečanjem z Anglijo ...

CELOTNO IZPOVED, CELOTEN INTERVJU SI PREBERITE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN

Članki iz rubrike