Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
0 26.05.2016 08:44:47

Robert Berić: Tudi v Stuttgartu so slekli igralce, Zahoviću popolnoma zaupam

Nikola Miljković
Slovenski reprezentančni napadalec je spregovoril o svoji vrnitvi po poškodbi, reprezentanci, pretresih v Ljudskem vrtu in sestopu Maribora z vrha slovenskega nogometa.

Ker je bil v preteklosti član vijoličastih in ker je svoj bivši klub, kot je priznal sam, med poškodbo redno spremljal, smo se z Berićem, ki je za štajerskega prvoligaša v treh letih odigral 130 tekem in zabil 37 golov (s tem dosežkom je na 24. mestu večne lestvice), pogovarjali o težavah kluba, ki domuje pod Kalvarijo, v letošnji sezoni. O njegovem sestopu z vrha slovenskega nogometa in tudi o vseh aferah in pretresih v Ljudskem vrtu.


"Na koncu mi je bilo žal, da Mariborčani niso postali prvaki. Imeli so lepe možnosti, veliko lepih priložnosti, da prehitijo Olimpijo, toda ni se jim izšlo. Tako pač je, ne morejo biti zmeraj oni prvaki, ne more vladati takšna monotonost. Zgodila se je slabša sezona, ampak ne dvomim, da se bodo hitro vrnili na pravo pot in se pobrali. V Ljudskem vrtu se je dogajalo veliko stvari in verjetno je zaradi tega popustila zbranost na koncu," je dejal robustni napadalec, ki se je v nadaljevanju pogovora dotaknil incidentov z Violami, afere Agim Ibraimi, poudaril pa je tudi, da izjemno zaupa športnemu direktorju Zlatku Zahoviću

CELOTEN POGOVOR Z ROBERTOM BERIĆEM SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN. 

Članki iz rubrike