nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 26.06.2016 12:08:30

Ivan Rakitić: Nogomet je najbolj neumna stvar na svetu!

Reuters
Sinoči se je evropsko prvenstvo v Franciji končalo za hrvaško reprezentanco.

Naši južni sosedi s dvoboju osmine finala po podaljških izgubili s Portugalci, odločilni zadetek je v 117. minuti dosegel Ricardo Quaresma. Zanimivo je, da v rednem delu srečanja nobeni od ekip ni uspelo sprožiti niti enega samega strela v okvir vrat, kar se na velikih tekmovanjih ni zgodilo vse od leta 1980, ko so začeli beležiti različne statistične podatke.


Seveda je bilo po porazu razočaranje v hrvaškem taboru veliko, z zelo zanimivim pogledom na sobotni večer pa je postregel Ivan Rakitić, ki se nikakor ni mogel sprijazniti s porazom. "Niti sami ne vedo, kako dosegajo zadetke. Če bi jih zdaj vprašali, kako so ga dosegli, ne bi vedeli. Pravijo, da je nogomet najboljša igra na svetu, ampak včasih je najbolj neumna stvar na svetu," je bil neutolažjiv član Barcelone, ki je igrišče zapustil samo sedem minut pred odločilnim trenutkom. Takrat je svoje mesto prepustil Marku Pjaci.

Rakitić je nato še dodal, da se je prav to zgodilo sinoči, saj je nemogoče, da je šla boljša ekipa domov. "Ne vem, zakaj se vse lomi na naših hrbtih, kje je pravica, zakaj gre mimo nas? Dobro smo igrali ves turnir in ne morem verjeti, da gremo domov," je zaključil 28-letni vezist.

Članki iz rubrike