stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 29.08.2016 09:44:12

Angleški selektor vpoklical nogometaša, ki ga je Katanec popljuval

Nikola Miljković
Na seznamu angleške reprezentance tudi nogometaš, o katerem Srečko Katanec nima najboljšega mnenja.

Na sceno se vrača reprezentančni nogomet, v tem tednu bodo odigrane uvodne tekme v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018. Slovenija bo debitiral v Litvi, ena od njenih tekmic Anglija se bo v septembrskem terminu pomerila s Slovaško. Sam Allardyce je objavil seznam nogometašev, na katere bo računal, na njegovem seznamu pa se je znašel tudi Michail Antonio. Gre za 26-letnika, ki igra za West Ham United, proti Slovaški pa bo poskušal zabeležiti prvi reprezentančni nastop.


Ob tem je zanimivo naslednje: Allardyce se je odločil tudi za nogometaša, ki ga je imel nedolgo tega v zobeh kar Srečko Katanec. Ko so Domžale na prvi tekmi premagale West Ham United, je slovenski selektor Antonia izpostavil kot enega šibkih členov londonskega kluba, ob tem se je slikovito in predvsem pikro izrazil, da si želi, da bi na tekmi med Slovenijo in Anglijo prav nekdanji član Nottingham Foresta zaigral za desnem boku.

"Sam bi bil izredno vesel, če bi oktobra prišla Anglija v Slovenijo in bi imeli v napadu Carrolla, še bolj bi pa bil vesel, če bi igral na desnem boku obrambe Antonio. Prvih pet žog v Stožicah je ustavil, kot da bi prvič žogo videl. A West Ham dobro ve, kdaj se jim začnejo kvalifikacije in morda bi se dalo zadevo tudi drugače speljati. A to je njihova težava," je nedolgo tega za Sportal povedal Katanec. No, Allardyce očitno nogomet spremlja z nekoliko drugačnimi očmi ...

Članki iz rubrike