podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 26.05.2015 13:36:04

Krhinovo čustveno slovo

Profimedia
Rene Krhin za Cordobo ne bo več igral, jo bo za vedno ohranil v čudovitem spominu.

Ko je leta 2007 zapustil Maribor in podpisal za Inter, so se Reneju Krhinu uresničile sanje. Prepričani smo, da je takrat verjel in bil še kako odločen, da bo pri nerazzurrih pustil globok pečat. Toda usoda je imela z njim drugačne načrte. Na San Siru mu nikdar niso dali prave priložnosti za dokazovanje in danes se je že sprijaznil z dejstvom, da pri Interju nima več prihodnosti. In čeprav ima z Milančani podpisano pogodbo, ki bi morala veljati še eno leto, je že sprejel odločitev, da se k italijanskemu velikanu ne bo več vrnil.


Kje bo 25-letni vezist nadaljeval kariero, v tem trenutku še ni znano. Obstaja precejšnja verjetnost, da bo žogo še naprej brcal v Španiji, tam ga mediji povezujejo predvsem z Espanyolom in Villarrealom, nekateri omenjajo celo Sevillo. Skoraj zagotovo pa se Krhin ne bo vrnil tja, kjer se je zaljubil v državo na Iberskem polotoku. Od Cordobe, za katero je od zimske selitve tja odigral 14 tekem, se je namreč prek svetovnega spleta že poslovil. In to s sila čustvenim sporočilom.

"Rad bi izrekel zahvalo vsem osebam, ki na tak ali drugačen način tvorijo to čudovito ekipo. Igralcem, delavcem v klubu, navijačem in nasploh mojim tukajšnjim prijateljem. Zelo sem hvaležen, da so me od prvega dne sprejeli z veliko prijaznosti in spoštovanja. Ob tem bi rad še povedal, da je igranje za Cordobo bila ena mojih najboljših odločitev v karieri in da sem nanjo zelo ponosen. Hvala iz vsega srca," je na svojih uradnih družabnih profilih zapisal 16-kratni reprezentant Slovenije in bil deležen izjemnega odziva. Naklonjenost je več kot očitno obojestranska in prepričani smo, da ga bo življenjska pot tja zagotovo še zanesla. Tako ali drugače.

Članki iz rubrike