cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

liz
liz
0 23.05.2015 23:20:12

Izjemen zadetek Stevanovića (video)

vszi
V Rusiji igrajo tekme predzadnjega kroga, moskovski Torpedo pa še vedno trepeta pred izpadom iz elitne druščine.

Vendar pa je danes prišel do zelo pomembne zmage, v boju z Uralom, ki je njegov neposredni tekmec za obstanek, je slavil s 3:1.


Gostje so sicer v drugi minuti povedli, po pol ure igre pa je bil izid že izenačen. V 57. minuti pa je Torpedu uspel popoln preobrat, takrat je v polno meril Dalibor Stevanović. Slovenski vezist, ki je na igrišču ostal do 77. minute, je dosegel svoj tretji zadetek v sezoni. Gostjočega vratarja pa je premagal z izjemnim strelom s slabih tridesetih metrov, ko je žogo poslal v levi zgornji kot tekmečevih vrat.

Še prej je po dobri uri igre končni izid 3:1 postavil strelec prvega zadetka Vieira, ki je bil obakrat uspešen z bele točke. Torpedo pred zadnjim krogom, v katerem bo gostil Mordovio Saransk, za 14. mestom, ki prinaša udeležbo v kvalifikacijah za obstanek, zaostaja samo za točko.

V polno je meril tudi Rok Elsner, ki brani barve poljskega drugoligaša Olimpie Grudziadz, ki je bila na svojem igrišču s 3:1 boljša od Tychyja. Elsner je dvoboj sicer začel na klopi, na igrišče je prišel v 76. minuti, pet minut pozneje pa zadel za vodstvo z 2:1. Njegov soigralec Denis Popović je bil na igrišču vseh 90 minut. Olimpia je na lestvici napredovala četrto mesto.

Zelo zadovoljni so tudi pri Glasgow Rangersu. Slednji je v povratni tekmi polfinala končnice za napredovanje gostoval pri Hibernianu in izgubil z 1:0. Ker je prvo srečanje pred svojimi gledalci dobil z 2:0, bo dobil priložnost, da se v dvoboju z Motherwellom pomeri za zadnje prosto mesto v elitnem škotskem prvenstvu. Junak prve tekme Haris Vučkić je igral do 74. minute, štiri minute prej pa je prejel rumeni karton.

Članki iz rubrike