pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

am
am
0 02.10.2015 13:48:19

Pretep športnih direktorjev zaradi Berićeve izključitve?

Po poročanju francoskih in italijanskih medijev je neupravičena izključitev Roberta Berića botrovala tudi nevsakdanjemu vložku po koncu tekme. Nekateri viri govorijo celo o pretepu.

Ko verjetno veste, je moral slovenski napadalec ob gostovanju Saint Etienne pri Laziu z igrišča že v prvem polčasu, potem ko je bilo v dvoboju z enim od nogometašev rimskega kluba videti, da ga je udaril s komolcem. A le na prvi pogled, kajti posnetki so pokazali, da je bil dogodek neprimerno bolj nedolžen.

Obveljal je nekakšen konsenz, da je bila izključitev prestroga, zaradi tega pa so bili pri francoskem moštvu, ki je na koncu klonilo z 2:3, posebej jezni. Menda tako zelo, da so se zaključku srečanja, na katerem nasploh niso bili zadovoljni s sojenjem (oziroma so bili celo ogorčeni) spustili v besedni dvoboj s predstavniki Lazia.



Sloviti L'Equipe piše o tem, da je ugledni funkcionar St. Etienna Bernard Caiazzo po tekmi poiskal športnega direktorja Lazia, Albanca Iglija Tareja, in mu zabrusil nekaj krepkih. "Zakaj se veselite? Mi nikoli ne bi bili veseli zmage, do katere bi prišli na tak način. To je sramota za nogomet," naj bi med drugim dejal.

Tare mu seveda ni ostal dolžan, položaj je menda postal zelo napet in po L'Equipovih informacijah je prišlo do prerivanja na meji pretepa. Nekateri drugi viri pa gredo še korak dlje in trdijo, da sta si funkcionarja dejansko skočila v lase, v vse skupaj pa naj bi se vmešal tudi Berićev trener Christophe Galtier.

Značke: berić, saint-etienne

Članki iz rubrike