IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 02.05.2016 17:58:18

Po slovesu od lige prvakov Handanović zasadil seme dvoma

Profimedia
Novo bridko razočaranje za Samirja Handanovića pri Interju.

Potem ko je Inter v nedeljo na gostovanju pri Laziu izgubil z 0:2, je dokončno zakockal vstopnico za elitno ligo prvakov. To med drugim pomeni, da je Samir Handanović še tretjič zapored ostal brez tega, kar ga je tako ali tako najbolj gnalo iz Udineseja.


Ko je podpisal za Milančane, je bil prepričan, da se bo boril za lovorike in da bo redno igral tudi v ligi prvakov, tako pa za zdaj ni osvojil še ničesar, v omenjenem tekmovanju pa sploh še ni odigral minute! In čeprav je na začetku leta z Interjem podpisal novo pogodbo do leta 2019, se je po novem rezultatskem neuspehu slednjega vnovič začelo glasno namigovati, da bi Handanović poleti lahko odšel drugam. Namigovanja pa je še povečal kar Ljubljančan sam, po porazu v Rimu namreč ni želel vehementno zanikati možnosti njegovega odhoda drugam.

"V tej sezoni preprosto nismo bili dovolj dosledni, manjkalo nam je ostrine. V nogometu sta miselnost in ponavljanje dobrih rezultatov ključ do uspeha, mi pa smo vse preveč nihali. Naš cilj je bil liga prvakov, toda nismo ga dosegli. Lestvica vedno govori resnico, na koncu si tam, kjer si zaslužiš biti. Mi smo bili celo prvi na lestvici, a zakockali vodstvo, ker nismo zares dojeli, kako pomembnih je uvodnih 17 krogov," je po tekmi v Rimu z glavo zmajeval nekdanji reprezentant Slovenije, na vprašanje o svoji prihodnosti pa dodal: "Moja prihodnost pri Interju? Nikoli ne moreš vedeti, kaj bo. Imam pogodbo, toda prihodnost je nepredvidljiva."

Članki iz rubrike