Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.05.2016 07:56:14

Padli velikan išče rezervnega vratarja, v mislih tudi Slovenec

Profimedia
So se pri Milanu res ogreli za slovenskega reprezentančnega čuvaja mreže Vida Belca?

Čeprav se je v Carpiju dobro počutil, tam skoraj zagotovo ne bo ostal. Njegov klub je pač izpadel iz prve italijanske lige, zato je zelo verjetno, da si bo Vid Belec poleti poiskal novega delodajalca. Takšen scenarij je še toliko bolj verjeten, ker ima Mariborčan iz osebnega vidika za sabo dobro sezono, zato tudi ne preseneča, da so se zanj že ogreli nekateri drugi klubi.


Kot poročajo mediji v Italiji, se s slovenskim reprezentantom spogleduje tudi padli velikan Milan. Slednji sicer ima številko ena, v tej sezoni se je med vratnici zacementiral mladi, a sila nadarjeni Gianluigi Donnarumma. Toda rossoneri iščejo njegovo zamenjavo, potem ko se je poslovil Christian Abbiati, eden od možnih kandidatov za prihod na San Siro pa je očitno tudi Belec.

Če bi Belec odšel k Milanu, bi se vrnil v mesto, v katerem je že služboval. Kar dolgih osem let je bil namreč član velikega mestnega tekmeca Interja, h kateremu je odšel že kot najstnik. Pri nerazzurrih prave priložnosti ni dobil, zato je lani tudi prekinil vse vezi z njimi in se preselil v Carpi. Če bi zdaj res podpisal še za rdeče-črne, bi s tem zagotovo dvignil nekaj obrvi, čeprav je hkrati res, da prestopi med obema mestnima rivaloma že vrsto let niso več tabu tema.

Značke: vid-belec, ac-milan

Članki iz rubrike