Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

gv
gv
0 21.06.2016 12:25:37

Etien Velikonja se je s pismom poslovil od Liersa in navijačev

Mnoge zanima, kje bo Etien Velikonja nadaljeval s kariero, znano pa je, kje je ne bo.

Etien Velikonja je v minuli sezoni branil barve Liersa, za katerega je igral kot posojeni igralec Cardiffa. V belgijski drugi ligi je bil celo prvi strelec, zaradi česar si ga je vodstvo kluba močno želelo obdržati v svojih vrstah. Po koncu sezone mu je sicer potekla pogodba z Valižani, naslednji klub pa si lahko izbere kot prost igralec.


Pogosto vprašanje je, kje bo 27-letni nekdanji napadalec Maribora in Gorice nadaljeval s kariero. V javnosti se vse pogosteje pojavljajo namigovanja, da je na pragu prestopa k Olimpiji, z gotovostjo pa lahko zatrdimo zgolj to, da se od Liersa dokončno poslavlja. 

"Dragi navijači, prijatelji, zaposleni in igralci. Rad bi se vsem zahvalil za podporo in za prekrasen čas, ki smo ga preživeli skupaj. Sprejel sem odločitev in spoznal, da je čas, da grem naprej. Ni mi lahko kar tako odkorakati stran od neverjetnih ljudi, ki so mi dali veliko veselja tako na kot zunaj zelenice. Z moje strani to ni slovo, ampak upam, da se bomo kmalu videli! Prepričan sem, da je Lierse na pravi poti, da bo uspešen in kmalu tam, kamor sodi! Navijačem, prijateljem, zaposlenim in igralcem želim vse najboljše v naslednji sezoni. Se vidimo!" se je glasilo sporočilo Velikonje.

Značke: velikonja, lierse

Članki iz rubrike