komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ro
ro
0 03.09.2016 15:11:33

Grafiti na Poljudu. Tarči tudi Pušnik in slovenski menedžer

Navijači Hajduka so z dosežki v dozdajšnjem delu sezone vse bolj nezadovoljni.

Splitska zgodba se ponavlja. Začetna evforija po nekaj odličnih rezultatih je splahnela, privrženci Hajduka so z dosežki v zadnjem obdobju vse bolj nezadovoljni. In vse več je kritik tudi na račun Marijana Pušnika, ki je sicer nenehno opozarjal, da na voljo nima zasedbe, ki bi se lahko enakovredno postavila po robu Dinamu in Rijeki. A navijači tega ne slišijo oziroma ne želijo, nočejo slišati, kakopak jih je zabolelo tudi slovo od mednarodnega prizorišča, obeta se še ena povprečna sezona.

grafit poljud
Facebook
Navijači nezadovoljstvo kažejo vsak na svoj način. Tudi z grafiti, danes jih je nekaj luč sveta zagledalo na parkirišču pod zahodno tribuno stadiona na Poljudu. Na udaru je med med drugim slovenski trener na klopi dalmatinskega ponosa. Kacinar + Pušnik = Memolla, je vsebina enega od grafitov. Neznani avtor očitno meni, da Hysen Memolla, ki se je v Dioklecijanovo mesto preselil z Bonifike, ni pravšnja okrepitev za Hajduk, predvidevamo pa lahko, da je tarča tudi slovenski menedžer, ki je posredoval pri prestopu. Njegov priimek je namreč napisan napačno, bržčas gre za Marcela Kačinarija iz Kopra. 


Grafiti so uperjeni tudi proti predsedniku kluba Ivanu Kosu, športnemu direktorju Mariu Brancu in glavnemu skavtu Saši Bjelanoviću. Kdo je Bjelanović???, Kje so Miki in naše legende?, Branco Mr. 5%!, Kos, odleti v svoje jato, dokler je še čas!!! še piše na zidu pod Poljudom.

Članki iz rubrike