benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

damjan-žugelj Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

tk
tk
0 13.10.2016 18:34:05

Zakaj so navijači St. Etienna besni na Roberta Berića?

Robert Berić je bil ljubljenec navijačev St. Etienne. Vse do nedavnega, dokler niso francoski mediji zasledili njegovih izjav na tej spletni strani.

Kaj je torej zakrivil Robert Berić, da se je tako zelo zameril navijačem svojega kluba, ki so ga zaradi izjemne forme naravnost oboževali? Do vročekrvnih privržencev St. Etienna je namreč prišla Berićeva izjava iz našega športnega dnevnika, v kateri je povedal, da je mesto St. Etienne  precej mrtvo. Tu bi verjetno Beriću navijači verjetno še oprostili, če ne bi v isti sapi dodal, da se je zato pametno odpraviti v Lyon. Se pravi v mesto največjega rivala. "Mesto St. Etienne je ponoči bolj mrtvo. Kot sem dejal prej, je bilo to rudarsko mesto, in niti ne vem, ali se da zvečer sploh kam iti. Ne vem, ali imajo kakšen nočni klub, in tu se lahko spet vrnemo k Lyonu. Tam je ponudba veliko večja, precej je restavracij in nočnih klubov," je v za Francoze spornem pogovoru še dodal Berić in si s tem nakopal jezo privržencev zeleno-belih. 

beric st etienne

Ena od spletnih strani je šla celo tako zelo daleč, da je posebej za poškodovanega napadalca Slovenije spisala turistični vodnik po St. Etiennu in mu hkrati svetovala, naj se v prostem času raje uči francosko, kot pa da zahaja v Lyon.

Članki iz rubrike