franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
5 07.12.2016 20:00:38

Slovenskim sodnikom res ne gre: Tokrat se je obnje obregnil Guardiola

Reuters
V zadnjih mesecih so se slovenski sodniki znašli pod plazom kritik, tokrat se je obnje obregnil tudi verjetno največji trenerski zvezdnik na svetu Pep Guardiola.

Manchester City, ki ga s klopi vodi katalonski strokovnjak Pep Guardiola,  se je včeraj v zadnjem krogu skupinskega dela lige prvakov doma pomeril s škotskim Celticom in remiziral z 1:1. 

Dvoboj Angležev in Škotovje imel tudi slovenski pridih, Slovenci so bili namreč sodniki obračuna. Vlogo glavnega delivca pravice je imel Mariborčan Slavko Vinčić, ki je postal četrti Slovenec, ki je delil pravico na tekmi lige prvakov (Darko Čeferin, Damir Skomina, Matej Jug). 



A z delom mariborskega sodnika Katalonec ni bil zadovoljen, prepričan je namreč, da bi moral City dobiti na voljo enajstmetrovko, ko je po predložku Leroya Saneja z roko igral branilec Celtica Jozo Šimunović, a je piščalka Vinčića ostala nema. 

''Morda nam bodo nekega dne le dosodili najstrožjo kazen. Zakaj nam je niso na tej tekmi? Vprašajte sodnika, sam ne poznam razloga. Vsako tekmo se ponavlja stara pesem. Vsako tekmo,'' je nad sodniško odločitvijo bentil Guardiola.

Članki iz rubrike