sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
23 17.12.2016 18:35:08

Drama na Poljudu: Nogometaš Hajduka 'nokavtiral' slovenskega reprezentanta! (video)

Grega Wernig
Hrvaški večni derbiji so zmeraj vroči in današnji na Poljudu ni bil nič drugačen. Končal se je z zmago Dinama, tik pred koncem pa smo videli tudi manjši pretep med nogometaši, v katerem je najbolj nastradal Petar Stojanović.

Na dvobojih med Hajdukom in Dinamom so živci zmeraj napeti kot strune. Tako je bilo tudi danes, ko sta se večna hrvaška rivala pomerila na Poljudu, kjer je vse kazalo, da se bosta tekmeca razšla z remijem brez zadetkom, nato pa je sledil nor finiš, v katerem so do zmage prišli modri iz Zagreba, kar je poskrbelo za veliko slabe volje pri Splitčanih, ki so jezni zaradi razpleta dogodkov, želeli malce obračunati s tekmeci, Zagrebčani pa jim niso ostali dolžni.

Večni derbi je sicer odločil najboljši in najdražji nogometaš Dinama El Arabi Hillel Soudani, ki je po veliki napaki Hajdukove obrambe v polno meril v 93. minuti. (Njegov zadetek si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.)


Prejeti zadetek pa je Splitčane precej vrgel iz tira, v 97. minuti je tako nastala velika gneča, v kateri je bilo udeleženih več nogometašev Hajduka in Dinama, skorajda bi prišlo do čisto pravega pretepa.

Eden izmed udeležnih nogometašev pri Dinamu je bil tudi slovenski desni bočni branilec Petar Stojanović. Mladi 21-letni nogometaš, ki velja za srboriteža, je bil tisti, ki jo je na koncu odnesel celo najslabše, saj ga je 'nokavtiral' Lorenco Simić, ki je za to potezo prejel tudi rdeči karton. Dobro, sicer težko govorimo o klasičnem 'nokavtu', kajti zdi se, da je Stojanović vse skupaj tudi malce odigral, a če je, je to storil odlično, saj je prisilil sodnika, da tekmecu pokaže predčasno pod v slačilnico.

Tudi skorajšnji pretep med nogometaši Hajduka in Dinama si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.

Članki iz rubrike