stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 27.03.2017 16:50:29

Naravnost nezaslišano: Bivši as Manchester Uniteda brutalno napadel tekmeca na – dobrodelni tekmi! (video)

vszi
Nezavest, težave s spominom in poškodovana čeljust - vse to zaradi udarca s komolcem. Na dobrodelni tekmi!

V Avstraliji je bila odigrana dobrodelna tekma med tamkajšnjimi legendami in zasedbo slovitega angleškega velikana Manchester Uniteda. Namen tekme je bil preprost: zbrati kar največ denarja za fundacijo DT38 in tudi fundacijo Manchester Uniteda, hkrati je bila odigrana v spomin na leta 2014 zaradi raka preminulega bivšega avstralskega nogometaša West Ham Uniteda Dylana Tombidesa.

Rdeči vragi je na drugi konec sveta odpotoval s kar nekaj znanimi obrazi, med drugim so si dres vnovič nadeli kapetan Paul Scholes, Dwight Yorke, Bryan Robson, Denis Irwin in tudi Keith Gillespie. Toda prav slednji je bil tisti, ki si je privoščil naravnost šokantno potezo, kakršne ne sodijo ne na takšne tekme ne v športu nasplošno.



Danes 42-letni nekdanji reprezentant Severne Irske (86 tekem), ki je igral tudi za Newcastle, Blackburn, Leicester in druge, je v drugem polčasu s komolcem brutalno pokosil Deana Heffernana. V trenutku, ko se nista borila za žogo, in več kot očitno namerno. Heffernan je brez zavesti obležal na tleh, potem so ga morali celo prepeljati v bolnišnico, kjer je opravil podrobne preglede glave, saj je tarnal nad izgubo spomina. Toda to sploh še ni vse, Gillespie mu je poškodoval tudi čeljust. Na dobrodelni tekmi!

Kasneje je Gillespie na Twitterju razkril, da je bil pred svojo nešportno potezo izzvan. "Opravičujem se sem zaradi 'komolca'. Reagiral sem na udarec s komolcem v moja rebra, toda seveda nisem želel nikogar poškodovati. Še enkrat se opravičujem," se je s pepelom posul Gillespie, medtem ko je vodja organizatorjev John Didulica, sicer nekoč odličen vratar, sporočil, da je s Heffernanom vse v redu.

Članki iz rubrike