pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 04.04.2015 10:21:01

Zaprli še zadnje odprte zadeve

Grega Wernig
Celje PL in njihov nekdanji član Uroš Zorman so vendarle dosegli dogovor o poplačilu dolga in večletni spor, čigar korenine segajo v sezono 2010/11, je/bo dobil epilog. S tem naj bi aktualni prvaki zaprli še zadnje odprto poglavje kar se grehov iz preteklosti tiče.

Po tistem, ko je pred tedni tudi celjsko višje sodišče prikimalo članu Kielc, celjskemu klubu ni ostalo ravno veliko manevrskega prostora, a na koncu so se le uspeli dogovoriti. Na koliko obrokov in koliko od približno 135 tisočakov, kolikor z obrestmi vred znaša dolgovani znesek, bodo Celjani dejansko izplačali Zormanu oziroma koliko je bil slednji pripravljen popustiti, ostaja skrivnost, so pa z dogovorom s kapetanom slovenske reprezentance pivovarji zaprli še zadnje poglavje iz preteklosti, vsaj tako zatrjujejo na Opekarniški 15.

"S tem sporazumom je celjski klub zaprl še zadnje odprte zadeve iz preteklosti in se lahko tako osredotoči samo na prihodnost, torej na razvoj rokometa. Prihodnost celjskega kluba kljub odločitvi sodišča in dodatnim obveznostim ni ogrožena, saj sanacija poteka po načrtu. Celjski klub redno poravnava vse obveznosti, tako tekoče, kot tudi tiste za nazaj. S tem dogovorom pa so tudi dokončno postavljeni temelji, ki omogočajo klubu povratek tja, kamor je že bil," so Celjani med drugim zapisali v sporočilu za javnost.

Sanacija se torej nadaljuje oziroma počasi bliža koncu, pred tedni je predsednik kluba Bojan Cizej dejal, da bo predvidoma končana po naslednji sezoni (2015/16), potem bo klub znova prilezel na zeleno vejo.

889-35-babarskas fb

Okostnjakov torej ni več v omari, prihodnost naj bi bila svetla in trdna, seveda pa bo pri tem veliko odvisno od tega, v kolikšni meri bodo klubu oziroma rokometu naklonjeni novi lastniki generalnega pokrovitelja pivovarne Laško. Naj še dodamo, da se je v mestu ob Savinji na zdravniških pregledih včeraj mudila ena izmed okrepitev za prihodnjo sezono, Litovec Povilas Babarskas. 

Članki iz rubrike