bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ma
ma
0 23.01.2015 10:55:03

Canayer: V osmini finala pričakujte nepričakovano

V množici znanih obrazov, ki se smukajo okoli medijskega središča, je bilo v zadnjih dnevih moč opaziti tudi Patrica Canayerja.

Trener Montpelliera skače iz enega prizorišča na drugega, zaradi slovenske mafije na delu v Montpellieru, Dolenca, Gabra, Gajića in Kavtičnika, pa si seveda ogleda tudi večino tekem naše reprezentance.

Deluje kot zelo prijazen gospod, s katerim bi z veseljem popili kavico, a tisti, ki ga bolje poznajo, pravijo, da zna biti tudi trd, neizprosen in prebrisan. Konec koncev se drugače niti ne bi zadržal v Montpellieru, najbolj trofejnem francoskem klub že več kot dve desetletji.

Po tekmi se ponavadi spusti v mešano cono ter se pozdravi s svojimi klubskimi varovanci, nas pa je zanimalo kako ocenjuje nastope »svojih« fantov. »Dragan je na visoki ravni, Vida sam v zadnjem času ne uporabljam na istem položaju kot igra v reprezentanci, za Gabra in Dolenca pa je težko, saj sta imela zdravstvene težave. Jure denimo poldrugi mesec ni odigral tekme, kar je seveda v današnjem rokometu veliko časa, Matej pa še danes ni pravi,« ocenjuje Canayer, ki ne skriva bojazni, da ga skrbi za koleno škofjeloškega hrusta.


Tudi ali pa predvsem zaradi petega člana slovenske mafije, Boruta Maškovška, ki po tistem kar bi moral biti rutinski poseg na kolenu sploh še ni stopil na parket. »Napreduje. Počasi napreduje, treba je biti previden, upam, da ga bom februarja že lahko poslal v igro.«

Canayer v Dohi kroži med prizorišči in si poskuša ogledati čim več tekem, kot glavna favorita za končno slavje tako kot velika večina tudi sam uvršča Francijo in Dansko, ob tem pa dodaja, da nikakor ne gre izključiti presenečenj.

»Prepričan sem, da bo že osmina finala in potem četrtfinale prineslo kar nekaj presenečenj. Veliko ekip ima potencial, da v šestdesetih minutah zagreni življenje na papirju favoriziranim ekipam.«

Tudi Slovenija? »Seveda, zakaj pa ne?!« še dodaja 53-letni strateg, ki kot pozitivno presenečenje izpostavlja igro Rusije, pa čeprav bo četa Olega Kulešova šele danes proti Argentini lovila vozovnico za osmino finala. »Všeč mi je način kako igrajo. Sama igra in pa njihov odnos, seveda pa niti ni presenetljivo, v svojih vrstah imajo kopico odličnih rokometašev.«

Članki iz rubrike