pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

muk
muk
0 31.01.2015 17:01:16

Nazaj v normalnost, prosim

ihf
Mikkel Hansen je bil tudi na tem prvenstvu gonilna sila danske reprezentance, je eden najboljših igralcev zadnjih let in kot tak več kot kompetenten, da spregovori o sodniškem kriteriju, ki je marsikoga na tem prvenstvu ujel nepripravljenega.

"To je problem že vso prvenstvo, videli smo veliko dvominutnih izključitev za bolj kot ne prazen nič. Upam, da je bilo tako le na tem turnirju in da se bomo že na naslednjem vrnili v normalnost," pravi MC Hammer, ki včerajšnjih rdečih kartonov Mihi Žvižeju in Mateju Gabru ni želel komentirati, saj ni videl, kaj se je zgodilo.

Dragan Gajić pravi, da rokomet ni balet, številni pa opozarjajo, da rokomet počasi postaja košarka, kjer bo vsak dotik sankcioniran, Hansen pa upa, da je bil turnir v Katarju le neke vrste poskusni zajček. "Sojenje na tem prvenstvu je bilo prestrogo, bilo je vse preveč izključitev. Škoda, težko namreč spremenimo naš način igre čez noč, še v pripravljalnih tekmah so sodniki sodili kot po navadi, potem pa pridemo sem, brez kakršnekoli slutnje in najave, da bodo piskali na povsem drugačen način. Začneš igrati in vidiš, kako igralce vedno znova pošiljajo na klop za dve minuti, kar je res frustrirajoče za nas na igrišču. Kot že rečeno, upam, da se bomo vrnili v realnost in v normalnost. Da bomo spet igrali rokomet."

Članki iz rubrike