sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

ru
ru
0 06.06.2016 16:11:13

Mačkovšek se je odpovedal pozivu Vujovića

Grega Wernig
Aprila je svoj nastop v reprezentanci odpovedal Klemen Cehte, dva meseca kasneje je šel po njegovi poti še Borut Mačkovšek.

Slovenska reprezentanca ima že vrsto let najhujše težave na levi strani zunanje vrste, a tako hudih, kot jih ima pred kvalifikacijskima obračunoma za svetovno prvenstvo proti Norvežanom, se zdi, da še ni imela. Svojo udeležbo na tokratni akciji je namreč zaradi »osebnih razlogov« odpovedal 23-letni Izolan Borut Mačkovšek, tako da sta Vujoviću ob univerzalnih Sebastianu Skubetu, Deanu Bombaču in Marku Bezjaku na levem zunanjem ostala na voljo zgolj novinca Gregor Potočnik in Nik Henigman. 

Kot poroča Delo, je Mačkovšek direktorju reprezentance Urošu Mohoriču že 24. maja povedal, naj Vujović nanj ne računa, kakšni so točni razlogi za njegovo odpoved pa Mohorič ni želel ali znal odgovoriti. Na uradni spletni Mačkovškovega zdaj že nekdanjega kluba Eisenacha so zapisali, da ima težave s komolcem, zaradi česar je izpustil tudi nedeljsko zadnjo bundesligaško tekmo bodočih nemških drugoligašev. A svoj nastop v izbrani vrsti je odpovedal že prej.

Preostali predvideni zamudniki iz Nemčije in Francije z izjemo Matevža Skoka so se reprezentanci pridružili pridružili tekom vikenda in danes. To so Jure Dolenec, Matej Gaber, Vid Kavtičnik, David Miklavčič, Gorazd Škof, Marko Bezjak in Primož Prošt, medtem, ko bo Skok v Zreče prispel jutri jutri.

Članki iz rubrike